Jeesus on Herramme

Onko sinulla unelma?

Mikä on unelmasi? Lähes jokainen meistä unelmoi jostakin. Se on hauskaa ja siten voi tehdä pitkiäkin matkoja ilmaiseksi. Minä unelmoin paljon tulevaisuudesta ja mitä silloin tapahtuu. Tietenkään kaikki unelmani eivät toteudu ja monesti jälkeenpäin huomaa, ettei se olisikaan ollut hyväksi minulle.

On unelmia, joita Jumala on laittanut meidän sisimpäämme ja Hän haluaa, että toteutamme ne. Ei kuitenkaan kannata pelätä mokaavansa eikä ottaa asiasta paineita, koska Jumala kyllä tietää sydämemme, kykymme ja lahjamme. Eikä kannatakaan kurottautua liian korkealle, koska jos kaikki ei mene omien suunnitelmiemme mukaan, pettymys voi olla suuri.

Tärkeää on mennä askel kerrallaan siihen suunnitelmaan, jonka Jumala on sydämeesi laittanut. Kukaan ei ole seppä syntyessään, mutta Jumalan avulla pääset siihen unelmaan, joka sinulle on varattuna.

Jumalallakin on unelma: Olla lähellä sinua ja että sinä olet lähellä Häntä. Älä luovuta, tee unelmistasi totta! Isä Jumala on kanssasi, eikä Hänelle ole mikään mahdotonta.

Teksti: Salome Savolainen

Takaisin Sana sivulle