Jeesus on Herramme

Jeesusta ei voi ohittaa

Myöhään eräänä iltana olin palaamassa autolla työmatkaltani. Minulla oli kiireinen aikataulu. Tavoitin auton joka ajoi minua paljon hitaammin. Auton takalasissa oli selvästi erottuva tarra, jossa luki: Jeesus tulee pian! En ohittanut autoa heti, koska tuo tarra sai minut hetkeksi ajattelemaan hengellisiä asioita ja synnytti kunnioitusta Jumalaa kohtaan. Sitten ohitin auton ja jatkoin matkaani reippaasti.

Vuosia myöhemmin parin vuoden etsinnän jälkeen kohtasin Jeesuksen ja tulin uskoon. Sekin tapahtui autoa ajaessa ja oli hyvin "voimallinen kokemus".

Todellisuudessa kukaan ei voi ohittaa JEESUSTA. Tässä elämässä kyllä, mutta lopulta joka ainoa ihminen joutuu kohtaamaan Hänet joko vapahtajana tai tuomarina. Jumala kutsuu jokaista pelastukseen. Meillä on vapaa tahto valita niin kuin oli Aadamilla ja Eevalla paratiisissa. Raamatussa Filip. 2:10-11 sanotaan: ...kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman... ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.

Teksti: Antero Laitinen

Takaisin Sana sivulle