Jeesus on Herramme

Hellitä vähän

Usko ei ole vaatimuksia! Evankeliumi on täysin hyvät uutiset ilman omaa ponnistelua! Monet jäävät syyllisyyteen, koska tuntuu siltä, ettei ole rukoiltu tarpeeksi tai ei ole tehty riittävästi muitakaan hengellisiä harjoituksia. - Tällaiset tunnelmat eivät ole evankeliumia.

Evankeliumi ei perustu mihinkään tekoihin, ponnisteluihin tai edes hengellisiin töihin! Se on mahtava uutinen täydellisestä pelastuksesta ilman lain tekoja! Se on ilmoitus käsittämättömästä Jumalan rakkaudesta kaikille.

Kristityt eivät aina ymmärrä evankeliumin suuruutta, sen syvyyttä ja ihanuutta. Heillekin tulee kertoa: Sinä kelpaat! Sinut on vanhurskautettu ilman lain tekoja ilman minkäänlaista omaa ponnistelua. Kaikkia kutsutaan Jumalan läsnäoloon Jeesuksen tähden.

Jumala rakastaa sinua ansiotta! Tämän rakkauden syvyys vallatkoon yhä enemmän meitä, ja silloin emme voi vaieta. Silloin emme voi estää "joutumista" rukousyhteyteen, Jumalan palvontaan tai todistustilanteisiin. Sen rakkauden äärellä poistuu ponnistus- ja yrityskristillisyys!

Hän on uskosi täyttäjä! Hänessä on kaikki. Sinut on kokonaan lunastettu. Kunnia Jumalalle, JUMALA = RAKKAUS!

Teksti: Hannu Honkapää

Takaisin Sana sivulle