Jeesus on Herramme

Toiveiden täyttäjä

Oletko saanut taas yhden tavoitteen elämässäsi täytettyä, vai onko suurin unelmasi toteutunut jo kauan aikaa sitten? Tuntuuko jokin varjo lankeavan elämäsi ylle ja tuovan pettymyksiä yksi toisensa jälkeen? Olitpa onnekas tai onneton juuri nyt, lue nämä rivit miettien asioita vähän eri näkökulmista.

On ihanaa onnistua ja kokea olevansa "kelpo tyyppi". Kun töissä menee hyvin ja se tuo tyydytystä, tunnemme olevamme jokin merkityksellinen. Kun katsot viereesi ja huomaat, että puolisosi on oikeastaan aivan ihana, olet onnellinen. Kun lapsesi pyytävät sinua auttamaan jossain askaressaan ja voit auttaa heitä, tiedät olevasi korvaamaton. Kaikki nämä onnistuneet osa-alueet elämässäsi ovat suuria kiitosaiheita, ja Jumala tahtoo auttaa sinua niissä kaikissa. Mutta on olemassa vielä enemmän.

Jos et etsimisestäsi huolimatta ole saanut työtä, tai koet työsi olevan liian raskasta tai turhauttavaa, koska se ei vastaa kykyjäsi, voi koko elämä tuntua raskaalta. Ihmissuhteissasi olet kenties umpikujassa, ja ymmärrät, ettei tilanne korjaannu muuttamalla kumppania. Tahtoisit saada takaisin ajan, jolloin lapset olivat pienempiä, ja pystyit puhumaan heidän kanssaan.

Kuljitpa kadun aurinkoista tai varjoista puolta, on olemassa vain yksi asia, joka todella voi täyttää sydämesi toiveet. Raamattu kertoo, että Jumala on laittanut iankaikkisuuden jokaisen ihmisen sydämeen. Sinunkin sydämessäsi on paikka, jonka vain Jumala voi täyttää. Sitä paikkaa ei pysty täyttämään mikään asia tai kukaan ihminen. Ilman Jumalan tuntemista tuo kaipaus jää.

Onneksi Jumala on jo vastannut tähän kaipaukseen lähettämällä avun. Jeesus tuli tätä varten maailmaan: antaakseen sinulle yhteyden Isään, Jumalaan. Kun pyydät Jeesusta tulemaan sydämeesi asumaan, huomaat, että Hän täyttää tämän kaipauksen. Silloin palikat loksahtavat paikoilleen elämässäsi, ja näet selkeämmin miten jatkaa. Olen itse kokenut tämän.

Teksti: Tiina Hartikainen

Takaisin Sana sivulle