Jeesus on Herramme

Hän rakastaa!

Suuria keltaisia naurunaamoja, suuri korva ja arvaamattoman arvokas sanoma. Se on minun lempimukini. Kun otan kuppini korvasta kiinni ja nostan sen huulilleni, ehdin nähdä vilaukselta tekstin, joka lämmittää sydäntäni enemmän kuin kuuma kahvi konsanaan: Smile, God Loves You!

On olemassa Joku, joka ajattelee minua tänään. Juuri nyt Hän katsoo minua ja hymyilee. Hän ajattelee minua suurella rakkaudella. Eikä Hänen rakkautensa koskaan väljähdy ja menetä pihinöitään. Olen varma, että Hänen rakkautensa on sama myös huomenna, ylihuomenna ja aina. "Minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme" (Room 8:38-39). Jumala ei koskaan jätä minua eikä kyllästy minuun. Hänelle olen aina arvokas!

Rakkauden salaisuus on Jeesuksessa. Jeesuksen tähden voin hymyillä ja tietämällä tietää, että Jumala hyväksyy minut ja rakastaa minua koko suurella sydämellään! Olen rakastettu silloinkin, kun epäonnistun. Mikään ei voi erottaa minua Hänen rakkaudestaan. Sama ihmeellinen rakkaus kuuluu myös sinulle. Se on sinun Jeesuksessa Kristuksessa.

Ihmisen, joka tietää, että häntä rakastetaan, on helppo hymyillä.

Teksti: Eija Kumpulainen

Takaisin Sana sivulle