Jeesus on Herramme

Elämä on kaunis

Äitini kutoi ryijyn jo ennen syntymääni. Kun olin vauva, se odotti kotimme seinällä päiväunilta heräämistäni. Kun avasin uniset silmäni, näin sen edessäni vauvalle tyypillisellä tavalla. Näin suuret punamustat silmät, jotka katselivat minua. Ja valkoiset tuuheat viikset.

Minä kasvoin ja ryijy tuijotti minua edelleen vuodesta toiseen. Näin jatkui, kunnes tuli päivä, jolloin tapahtui jotain kummallista. Jostain syystä en enää nähnytkään ryijyn kuvaa samanlaisena. Hetkessä silmäni avautuivat ja näin kuvan koko salatun kauneuden. Hirviö oli poissa ja sen tilalla näin kauniin kuvan. Näin kaksi lumivalkeaa joutsenta nokat vastakkain lipumassa kauniissa maisemassa.

Elämässämme saattaa olla monia asioita, jotka tänään näyttävät hirviöiltä. Emme ehkä juuri nyt pysty näkemään elämämme kauneutta, mutta tulee päivä, jolloin silmämme aukeavat. Jumala on luvannut, ”kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka Hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut” (Room. 8:28). Elämäsi on arvokas ja kaunis. Sinä olet turvassa rakastavan Jumalan kädessä. Luota Häneen ja usko Hänen rakkauteensa.

Eija Kumpulainen

Takaisin Sana sivulle