Jeesus on Herramme!
Matti ja Raija Savolainen

Hei! Olemme Matti ja Raija Savolainen, Elävät Kivet seurakunnan pastoripariskunta. Haluamme yhdessä seurakuntalaisten kanssa toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan toimintaamme kotisivujemme kautta.

Haluamme näin aluksi kertoa muutamia perusasioita Elävät Kivet seurakunnasta: Elävät Kivet seurakunta aloitti toimintansa vuonna 1993 Hirvaskankaalla, entisissä Motelli Hirvaskankaan tiloissa. Matkan varrella on ollut tuulisiakin aikoja, mutta niissäkin tilanteissa olemme saaneet kokea Jumalan hyvyyttä ja rakkautta.

Haluamme ehdottomasti olla kaikille avoin seurakunta. Toivotamme joukkoomme tervetulleeksi jokaisen, joka haluaa tutustua Jeesukseen ja oppia tuntemaan Jumalan voiman. Toivomme, että ihmiset rohkaistuisivat tulemaan vaikka vain tutustumiskäynnille.

Seurakuntarakennuksen katolla Hirvaskankaalla on liehunut jo useamman vuoden ajan violetti lippu, jossa on keltaisella pohjalla sana JEESUS. Tämä kuvaa hyvin sitä, minkä puolesta haluamme liputtaa. Jeesus ja Hänen sovitustyönsä on se ilosanoma, jota haluamme julistaa Suomessa ja kaikkialla, minne Jumala meitä kuljettaa.

Elävä Kivi

Joskus olemme kuulleet ihmettelyjä siitä, mitä Elävät Kivet pitää sisällään. Emme palvo kiviä vaan palvelemme elävää Jeesusta Kristusta, joka Raamatun mukaan on ensimmäinen Elävä Kivi. Pyrimme seisomaan kaikissa toimissamme Raamatun eli Jumalan Sanan pohjalla.

1 Piet 2: 4-5 selvittää nimemme historian: "Ja tulkaa Hänen tykönsä, elävän kiven tykö, jonka ihmiset tosin ovat hylänneet, mutta joka Jumalan edessä on valittu, kallis, ja rakentukaa itsekin elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia."

Rukouksemme on, että voimme olla valona, ilona ja pelastukseen johdattajina mahdollisimman monen ihmisen elämässä.

Pelastus

Ruusu -Jumala on rakkaus Seurakuntana ja yksilöihmisinä odotamme suuria suurelta Jumalalta. Jeesus on tehnyt kaiken valmiiksi. Ainoa, mitä voimme tehdä on, että hyväksymme ja otamme henkilökohtaisesti vastaan sovituksen. Jumala sanoo Sanassaan, että ihminen voi pelastua vain yhdellä tavalla; uskomalla sydämessään, että Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista, ja tunnustamalla suullaan, että Jeesus on Herra.

Ongelmissa ja haasteissa Jumala ei jätä meitä yksin. Jumalalle ei ole liian pieniä tai liian suuria asioita. Jokainen, joka huutaa Häntä avuksi, saa avun! Raamattu sanoo, ettei yksikään, joka uskoo Jeesukseen, koskaan joudu häpeään.

Pyhän Hengen seurakunta

Jumala on ajatellut kaiken valmiiksi. Hän tiesi, ettei kukaan pysy elävänä uskossa omassa voimassaan, siksi Hän lähetti Pyhän Hengen. Täyttyminen Pyhällä Hengellä on suuri etuoikeus Jeesuksen omille. Rauha, ilo, voima, rakkaus, Jumalan todellisuus ja kaikki hienot asiat tulevat Pyhän Hengen täyteyden mukana!

Ylistystä ja rukousta

Vahvan Sanan opetuksen lisäksi rakastamme ylistää ja palvoa Jeesusta. Rukoilemme toistemme ja yleisten asioiden, esirukousaiheiden sekä Israelin puolesta. Kaikki asiat voi antaa Jumalalle. Uskomme, ettei Hänelle todellakaan ole mikään mahdotonta!

Jumala on rakkaus ja kun Hänen hyvyytensä saavuttaa ihmiset, seurauksena on vain hyviä muutoksia. Olemme saaneet nähdä, miten monen ihmisen elämä on muuttunut, ihmiset ovat pelastuneet, vapautuneet ja parantuneet.

Uskomme, että Jumala on siellä, missä Jeesusta korotetaan. Missä Jumala on, siellä on vapaus ja ihmisten on hyvä olla. Siellä on siunaus.

Sijainti

Elävät Kivet seurakunta sijaitsee aivan nelostien varressa, Hirvaskankaalla, noin 30 km Jyväskylästä pohjoiseen. Tarkemmat ajo-ohjeet.

©Elävät Kivet seurakunta

Tilaisuudet | Esittely | Lehti | Radio | Lähetystyö | Sana | Kuvat | Linkit | Email