Jeesus on Herramme

Hanki elämä!

Olin 20-vuotias nuorimies ja ajatuksissani pyöri vain, että olin tullut oman tieni päähän. Eihän elämälläni näyttänyt olevan enää mitään sisältöä ja tarkoitusta, ja vaikka saavuttaisin kaikki ulkonaiset puitteet elämässäni, niin sehän olisi vain silti kuin tyhjä autio talo, jossa on vain seinät ja katto. Toisin sanoen itse elämä puuttui.

Tiesin lapsuudessa vietetyistä raamattuhetkistä sen verran, että tämän aution talon pystyy täyttämään vain Jumala kokonaan. Vaikka yrittäisin täyttää elmääni harrastuksilla, ihmissuhteilla, nautinnoilla... ei niistä mikään pystyisi täyttämään sitä taloa kokonaan, ja aina se jäisi vaajaaksi, jossa olisi se Jumalan kokoinen aukko.

Kun sitten 20-vuotiaana minulle tapahtui se, että minusta tuli ns. Jeesus-friikki eli toisin sanoen tulin uskoon, niin sain elämän sisällön, joka antoi minulle suuremman vapauden ja ilon kuin koskaan ennen. Jeesus sanoo Joh 14:6 "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani". Jeesuksessa minulla on se elämä, eikä vain mikä tahansa elämä, vaan elämä ja yltäkylläisyys.

Teksti: Pekka Vanhanen

Takaisin Sana sivulle